Účetní závěrka a zveřejněné informace vybrané obchodní korporace v historickém kontextu - Kučerová, Jessica; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce se zabývá účetnictvím, účetní legislativou a účetní závěrkou vybrané obchodní korporace v České republice. Nejprve se zaměřuje na význam samotného účetnictví, jeho základní charakteristiku a představení účetní legislativy v České republice. Následně seznamuje s vybranou obchodní korporací sídlící v České republice, s její činností, historií, současností a informacemi ze zveřejněných účetních závěrek, které budou porovnány v historickém kontextu.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses