Analýza výkonnosti podílových fondů a jejich srovnání - Štamberg, Marek; Pham, Hoang Long; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem diplomové práce je zhodnotit a porovnat vývoj vybraných podílových fondů, které jsou označené jako ESG. Práce je rozdělena do tří na sebe navazujících částí. První část je věnována problematice ESG, současné regulaci a trendům v posledních letech. Druhá část se zabývá přiblížením výpočtu použitých ukazatelů a rešerší studií zabývajících se podobným tématem. V poslední části se věnuji analýze vypočítaných ukazatelů, doplněné o makroekonomické souvislosti.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses