Finanční a strategická analýza včetně finančního plánu vybraného podniku - Grand Optical - Nováková, Lenka; Rýdlová, Barbora, 1976-; Pláničková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této diplomové práce je zpracování finanční a strategické analýzy společnosti Grand Vision CZ, s.r.o. za období 2016–2020 a sestavení finančního plánu na následující období. Diplomová práce je rozdělená do pěti kapitol. V první kapitole je analyzovaná společnost představena včetně jejích nejbližších konkurentů. Následují kapitoly věnující se strategické analýze, finanční analýze a SWOT analýze. Poslední kapitola se zabývá tvorbou finančního plánu.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses