Hypotéky a investice do nemovitostí - Skála, Štěpán; Radová, Jarmila; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou hypotečních úvěrů a jejich trhu v České republice, jejich korelací s nemovitostním trhem a analýzou investice do nemovitosti s využitím hypotečního úvěru. První část práce je zaměřena na problematiku hypotečních úvěrů a analýzu hypotečního trhu. Druhá část práce se věnuje rozboru samotné investice do nemovitosti, jednotlivým nákladům a výnosům spojených s investicí. S tím souvisí i třetí a čtvrtá část práce, které jsou zaměřeny na vzorový příklad investice do nemovitosti, porovnání dvou variant přístupů k financování nemovitosti a následné vyhodnocení a komparace těchto přístupů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses