Jednoduché účetnictví v podmínkách vybraného sportovního klubu a přechod na podvojné účetnictví - Marešová, Hana (2023)
Bakalářská práce se zabývá přechodem z jednoduchého účetnictví na účetnictví podvojné. Teoretická část rozebírá právní úpravu spolků, jednoduché účetnictví a samotný přechod. Praktická část se zaměřuje na vybraný sportovní klub, jednoduché účetnictví a následný přechod, také porovnává základy daně při použití obou způsobů vedení účetnictví.