Jednoduché účetnictví v podmínkách vybraného sportovního klubu a přechod na podvojné účetnictví - Marešová, Hana; Jošt, Marek; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce se zabývá přechodem z jednoduchého účetnictví na účetnictví podvojné. Teoretická část rozebírá právní úpravu spolků, jednoduché účetnictví a samotný přechod. Praktická část se zaměřuje na vybraný sportovní klub, jednoduché účetnictví a následný přechod, také porovnává základy daně při použití obou způsobů vedení účetnictví.
Vedoucí práce: Marek Jošt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses