Pojištění vážných onemocnění - Tříška, David; Poul, Ondřej; Tisová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Hlavním zaměřením bakalářské práce je pojištění vážných onemocnění. V první části dochází k představení pojištění vážných onemocnění jako produktu, definici faktorů ovlivňující výběr pojištění a detailnímu popisu nejčastějších onemocnění, která je možné pojistit. Poté následuje ukázka z českého trhu s těmito pojistnými produkty. Vybrány jsou tři odlišné produkty, které reprezentují rozličnost v nabídce. Dále se práce zaměřuje na globální trh s pojištěním vážných onemocnění a jeho přednosti. Objevuje se zde opět výběr pojistných produktů, jejímž cílem je poukázat na rozdíly, které zahraniční trh nabízí. V poslední části práce nabízí krátké shrnutí a návrh autorova produktu. Cílem práce je seznámit čtenáře s vážnými onemocněními a pojistnými produkty, které je pomáhají pokrýt.
Vedoucí práce: Ondřej Poul
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses