Vyhodnocení efektivnosti investičního projektu vybudování optické sítě - Šmidrkal, Jiří (2023)
Obsahem práce je zhodnotit investiční efektivnost projektu výstavby optické sítě z pohledu společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. Práce hodnotí finanční náročnost stavby infrastruktury a porovnává její umístění ve strategickém řízení podniku. Investiční projekt je detailně popsán z hlediska výnosů i nákladů podniku, a jeho varianty jsou vyhodnoceny pomocí finančních kritérií. Rizika vybraného projektu jsou následně analyzována pomocí citlivostní analýzy a pravděpodobnostních scénářů.