Vyhodnocení efektivnosti investičního projektu vybudování optické sítě - Šmidrkal, Jiří; Poborský, František; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Obsahem práce je zhodnotit investiční efektivnost projektu výstavby optické sítě z pohledu společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. Práce hodnotí finanční náročnost stavby infrastruktury a porovnává její umístění ve strategickém řízení podniku. Investiční projekt je detailně popsán z hlediska výnosů i nákladů podniku, a jeho varianty jsou vyhodnoceny pomocí finančních kritérií. Rizika vybraného projektu jsou následně analyzována pomocí citlivostní analýzy a pravděpodobnostních scénářů.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses