Řízení vybraných rizik v elektroenergetice - Horník, Tomáš; Hnilica, Jiří, 1976-; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce se zabývá vybranými riziky v elektroenergetice. V úvodu je cena elektřiny zkoumána v kontextu trhu s ostatními energetickými komoditami, dále riziky při obchodování s elektřinou a modelováním vybraných rizik souvisejících s elektroenergetikou. Dále jsou zkoumány aspekty regulačního rizika a metody současné regulace distribuce elektřiny v ĆR.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations