Podnikatelský plán - Kučerová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Dvořák, Jiří (2012)
Diplomová práce zpracovává podnikatelský plán pro nově začínající podnik, jehož podnikatelskou činností je pořádání kurzů pohybových aktivit, tedy cvičení a zároveň provoz restaurace v duchu zdravého životního stylu. Práce zahrnuje 5 základních částí - úvod, teoreticko-metodologická východiska, popis analyzované společnosti, prakticko-aplikační část a závěr. Náplní teoretické části je zejména úvodní vymezení podnikání a jeho forem, osoby podnikatele, podniku, plánovacích aktivit a zejména obsahu podnikatelského plánu, který bude stěžejní pro praktickou část. Aplikační část již rozebírá konkrétní podnik, počínaje aktivitami před začátkem podnikání, dále provádí analýzu trhu, marketingovou analýzu a zakončuje finančním plánem. Diplomová práce má sloužit jako podklad pro podnikatelku, která v blízké době hodlá toto podnikání realizovat
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: projektový management; podnikání; marketing; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; business; marketing; business planning; master's theses