Ekonomika profesionálního sportovního klubu v české první fotbalové lize - Póla, Alexandr; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je zhodnocení ekonomické situace klubu první české fotbalové ligy, který patří k jejím stabilním účastníkům a dále zjistit, zda i ekonomická stránka této stabilitě odpovídá. K důslednému rozboru jsou využity podrobné metody a postupy, které vedou k naplnění vytyčeného cíle. Součástí analýzy je srovnávání vybraných klubů nejvyšší české fotbalové soutěže. Největší přínos vidím v podrobném rozboru českého prvoligového klubu SK Sigma Olomouc a jeho posouzení.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses