Ocenění podniku společnosti Shean s.r.o. - Širůčková, Veronika; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá stanovením tržní hodnoty vlastního jmění společnosti Shean, s.r.o., která podniká v oboru tvorby webových prezentací a internetových obchodů. Práce je složena ze 5 částí: Strategická analýza, Finanční analýza,Ocenění softwaru OmnixCMS, Analýza generátorů hodnoty a Vlastní ocenění. V práci jsou použity oceňovací metody EVA Entity a Metoda tržního porovnání. Součástí práce je také ocenění nehmotného majetku firmy nákladovou metodou pro účely ocenění metodou EVA Entity.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses