Problematika expatriácie v medzinárodnom managemente - Smiková, Lenka; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práca sa zaoberá postupmi medzinárodného managementu nadnárodných spoločností pri vysielaní pracovníkov do zahraničia. Cieľom práce je previesť rozbor procesu expatriácie, definovať význam kultúry a úlohy nadnárodných spoločností v tomto procese a na základe dotazníkového prieskumu zhodnotiť situáciu expatriantov v Českej republike.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses