Intradenní obchodování - testování systému "Woodies CCI" - Kosinka, Jakub; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V této bakalářské práci se budu zabývat testováním intradenního obchodního systému "Woodies CCI". Jelikož téma intradenního obchodování není příliš známé široké veřejnosti, vysvětlím tento pojem v teoretické části, a dále uvedu vše, co by měl obchodník vědět, než se rozhodne začít obchodovat na burze, respektive na komoditních trzích. V praktické části představím obchodní systém "Woodies CCI" a všechny jeho pravidla pro obchodování včetně ukázkových obrázků. Dále se pak budu zabývat jeho testováním na historických datech. Analýzu provedených testů rozeberu v závěru této práce.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses