Teambuilding - Krejčová, Veronika (2013)
Tématem této bakalářské práce je teambuilding. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První polovina teoretické části popisuje týmovou dynamiku, týmové role a výhody a nevýhody týmové práce. Tato část vychází z Tuckmanova modelu týmové dynamiky, Belbinovi teorie týmových rolí a týmových rolí dle Margerisona a McCanna. Druhá část obsahuje popis teambuildingu a jeho výhody a nevýhody. Praktická část se věnuje návrhu teambuildingu pro vybranou společnost. Na základě dotazníkového šetření jsem navrhla teambuildingové aktivity, které popisuji v této části práce.