Teambuilding - Krejčová, Veronika; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tématem této bakalářské práce je teambuilding. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První polovina teoretické části popisuje týmovou dynamiku, týmové role a výhody a nevýhody týmové práce. Tato část vychází z Tuckmanova modelu týmové dynamiky, Belbinovi teorie týmových rolí a týmových rolí dle Margerisona a McCanna. Druhá část obsahuje popis teambuildingu a jeho výhody a nevýhody. Praktická část se věnuje návrhu teambuildingu pro vybranou společnost. Na základě dotazníkového šetření jsem navrhla teambuildingové aktivity, které popisuji v této části práce.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses