Mezinárodní přeprava živých zvířat - Růžičková, Tereza; Novák, Radek, 1960-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je zmapování problematiky přepravy živých zvířat jakožto velmi specifického druhu přepravy. První část práce se věnuje legislativním normám, které se týkají přepravy živých zvířat, jsou zde popsány podmínky, za kterých ji lze provozovat, potřebné doklady, povolení a nezbytné vybavení dopravních prostředků. V další části práce jsou potom uvedeny statistiky týkající se přepravy živých zvířat, ať už se jedná o počty přepravených zvířat, počty provedených kontrol či počty porušení předpisů. Následuje popis dvou konkrétních mezinárodních přeprav živých zvířat, které byly realizovány českými zoologickými zahradami. Poslední část práce se pak věnuje firmě Boby-Fleisch, která se specializuje na přepravu živých zvířat.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses