Stratégia malej podnikateľskej firmy - Kuzmiaková, Zuzana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práca pojednáva o malom a strednom podnikaní, jeho súčasnom stave, ale tiež histórii, a to ako na Slovensku, tak v rámci strednej Európy, resp. EÚ. Zameriava sa tiež na oblasť štátnej a medzinárodnej podpory malého a stredného podnikania. Praktická časť práce rozoberá fungovanie malej firmy na Slovensku na konkrétnom príklade - spoločnosti Thomas Sluis Slovakia, s.r.o. Popísaná je jej história, proces a dôsledky spojenia so zahraničným partnerom, súčasná situácia a strategické východiská pre jej ďalšie pôsobenie.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses