Finanční analýza a finanční plán Midnight Roasters s.r.o. - Bechyně, Ondřej; Marek, Petr; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce na téma "Finanční analýza a finanční plán Midnight Roasters s.r.o." bylo zpracování analýzy hospodaření společnosti v letech 2008 až 2011, nástin finančního plánu pro rok 2012 a následná interpretace výsledků pro uživatele. Většina potřebných dat byla čerpána z ročních výkazů společnosti a některé jevy ve společnosti byly objasněny pomocí interních informací. V první části práce byla popsaná metodika zpracování dat, která byla použita v aplikační části této práce. Pro srovnání bylo vybráno šest konkurenčních společností. V druhé části byla představena společnost Midnight Roasters s.r.o. Dále byly zpracovány a zhodnoceny finanční ukazatele a výsledky analýzy byly poměřeny s konkurenty. Třetí část byla věnována tvorbě finančního plánu pro rok 2012 a poslední část shrnuje výsledky provedených analýz a byla doplněna o hodnocení.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses