Obchodná spolupráca medzi slovenskou firmou Pastorkalt, a.s. so sortimentom chladiacich vitrín a odberateľmi v teritóriu Ruskej federácie. - Mikušincová, Alexandra; Neuwirthová, Magda; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práca sa zaoberá popisom obchodných vzťahov medzi slovenskou firmou Pastorkalt, a.s. a jej ruskými partnermi. Podáva opis firmy Pastorkalt, a.s. a zameriava sa tiež na charakteristiku ruskej firmy Expoholod, s ktorou Pastorkalt, a.s. spolupracuje na ruskom trhu. Opisuje tiež aktuálnu situáciu na ruskom trhu vo veľkoobchodnej aj maloobchodnej sfére a charakterizuje špecifiká ruského trhu. Časť práce je venovaná teoretickým postupom a spôsobom obchodovania s ruskými partnermi, ktoré sú následne porovnávané s praxou firmy Pastorkalt, a.s.
Vedoucí práce: Magda Neuwirthová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses