Controlling stavebních projektů v Erste Group Immorent Česká republika - Frank, Tomáš (2013)
Bakalářská práce popisuje systém zajištění informací pro řízení developerských projektů Erste Group Immorent ČR. To doplňuje teorie z oblasti kalkulací, kalkulačních systémů a projektového řízení. Hlavním přínosem práce je navržení tří možností, jak zlepšit vypovídací schopnost popisovaného systému.