Controlling stavebních projektů v Erste Group Immorent Česká republika - Frank, Tomáš; Halíř, Zbyněk; Lafant, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce popisuje systém zajištění informací pro řízení developerských projektů Erste Group Immorent ČR. To doplňuje teorie z oblasti kalkulací, kalkulačních systémů a projektového řízení. Hlavním přínosem práce je navržení tří možností, jak zlepšit vypovídací schopnost popisovaného systému.
Vedoucí práce: Zbyněk Halíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses