Čínské investice v Evropě - Štrba, Ondřej; Neumann, Pavel, 1956-; Vávra, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce analyzuje investiční toky plynoucí z Čínské lidové republiky do Evropy a cíle, které tyto investice mají. Zabývá se reakcemi regionálních uskupení i jednotlivých zemí v Evropě na činské investice a zkoumá jejich dopady a projevy. Cílem práce je připravit podklad pro hlubší rozbor jednotlivých investic a poskytnout přehledný a ucelený materiál pokrývající současnou čínskou investiční aktivitu na území Evropy.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses