Ochrana spotřebitele v novém občanském zákoníku - Frýbová, Alice; Grmelová, Nicole, 1975-; Šťastný, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Pomocí metody komparace právních předpisů je cílem práce zjistit, zda ustanovení nového občanského zákoníku odpovídají ustanovením směrnice o právech spotřebitelů a zda případné nejasnosti lze překlenout výkladem. Vedle toho autorka zařadila soukromoprávní ochranu spotřebitele do širšího právního rámce a uvedla ho do souvislosti s obecným právem soukromým.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses