Financování korporátních klientů při zahraničně obchodních operacích z pohledu banky - Vrba, Jakub (2012)
Práce se věnuje některým tradičním a alternativním metodám financování korporátních klientů při zahraničně obchodních operacích. Ty jsou rozděleny dle časového hlediska na krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé. Dále se zabývá určováním interního ratingu u tohoto typu klientů a popisem úvěrového procesu