Financování korporátních klientů při zahraničně obchodních operacích z pohledu banky - Vrba, Jakub; Němečková, Iveta; Nejedlý, Michal, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se věnuje některým tradičním a alternativním metodám financování korporátních klientů při zahraničně obchodních operacích. Ty jsou rozděleny dle časového hlediska na krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé. Dále se zabývá určováním interního ratingu u tohoto typu klientů a popisem úvěrového procesu
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses