Analýza obchodních vztahů Španělska a České republiky - Kocián, Jakub (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat obchodní vztahy Španělska a České republiky. Práce je rozdělena do třech kapitol. První kapitola poskytuje základní informace a charakterizuje obě země z ekonomického hlediska. Druhá kapitola bude zaměřena na vzájemné hospodářské vztahy. V poslední kapitole popíši aktuální postoj Katalánska a jeho možnost odtržení od Španělska.