Analýza obchodních vztahů Španělska a České republiky - Kocián, Jakub; Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat obchodní vztahy Španělska a České republiky. Práce je rozdělena do třech kapitol. První kapitola poskytuje základní informace a charakterizuje obě země z ekonomického hlediska. Druhá kapitola bude zaměřena na vzájemné hospodářské vztahy. V poslední kapitole popíši aktuální postoj Katalánska a jeho možnost odtržení od Španělska.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses