Tvorba strategie obchodování na Forexu - Žák, Martin; Tyll, Ladislav; Nováček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je provést čtenáře teoreticky i prakticky procesem tvorby investiční strategie na Forexu. V teoretické části se práce zaměřuje na základní principy fungování Forexu a možnosti obchodování. Dále tu popisuje metody a postupy, které jsou důležité při sestavování vlastního obchodního plánu a backtestingu. Tyto metody a postupy jsou následně využity v praktické části, kde je ukázán proces výstavby strategie využívající základní principy Tripple Screen systému. Závěrem práce je vytvoření strategie připravené k reálnému využití v praxi, tedy k živému obchodování, která zároveň dokazuje, že lze na Forexu úspěšně a konzistentně dosahovat zisků.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses