Zakladatelský projekt svatební agentury - Klocová, Lucie (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu svatební agentury. V teoretické části se věnuji samotnému rozboru jednotlivých částí podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji tyto poznatky na konkrétní zakladatelský projekt, u kterého vycházím z poznatků o principech fungování svatebních agentur u nás a analýzy konkurence. Výsledkem je zpracování unikátního podnikatelského záměru, který by měl být schopen začít fungovat v reálných současných podmínkách. V závěru se ve větší míře věnuji specifickým druhům rizika, která jsou s tímto typem podnikání spojena a snažím se najít nejvhodnější způsob jejich předcházení a řízení.