Zakladatelský projekt svatební agentury - Klocová, Lucie; Tyll, Ladislav; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu svatební agentury. V teoretické části se věnuji samotnému rozboru jednotlivých částí podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji tyto poznatky na konkrétní zakladatelský projekt, u kterého vycházím z poznatků o principech fungování svatebních agentur u nás a analýzy konkurence. Výsledkem je zpracování unikátního podnikatelského záměru, který by měl být schopen začít fungovat v reálných současných podmínkách. V závěru se ve větší míře věnuji specifickým druhům rizika, která jsou s tímto typem podnikání spojena a snažím se najít nejvhodnější způsob jejich předcházení a řízení.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses