Vliv ekonomického rozmachu zemí BRIC na cestovní ruch v Evropské unii - Bílý, Boris; Jarolímková, Liběna; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce na téma "Vliv ekonomického rozmachu zemí BRIC na cestovní ruch v Evropské unii" se skládá z teoretické a praktické části. V první, teoretické části, jsou vymezeny základní pojmy v zahraničním cestovním ruchu, charakterizována ekonomická situace zemí BRIC a Evropská unie jako destinace. V druhé, praktické části, je zanalyzován aktivní cestovní ruch Evropské unie, pasivní cestovní ruch zemí BRIC a zjištěné poznatky jsou následně vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses