Postavení EU ve světové ekonomice na pozadí její zadluženosti - Dostálová, Eva; Bič, Josef; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Předmětem bakalářské práce je analyzovat současné postavení Evropské unie ve světové ekonomice s ohledem na probíhající dluhovou krizi. Práce zkoumá cíle Evropské unie a jejich naplnění v kontextu celosvětové krize, analyzuje příčiny vzniku dluhové krize a srovnává hospodářskou výkonnost unie v období před krizí a v současnosti.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses