Marketingová strategie Travel service na domácím a zahraničních trzích, srovnání s konkurencí - Kolářová, Kateřina (2013)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Travel Service na domácím trhu a v zahraničí a srovnání s konkurencí. Jedná se o soukromou leteckou společnost operující na trhu charterových a pravidelných linek. Práce není rozdělena, z důvodu lepší orientace na teoretickou a praktickou část. Marketingová strategie se opírá o detailní rozebrání jednotlivých nástrojů marketingového mixu a osobní zkušenosti z mého působení v této firmě. Práce je vyhodnocena SWOT analýzou a v závěru jsou prezentovány návrhy k inovaci marketingové strategie společnosti.