Státní a obchodní protokol Itálie - Macháčková, Markéta; Müllerová, Františka, 1948-; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce podává ucelený pohled na jednotlivé aspekty italského státního a obchodního protokolu. Klade si za cíl usnadnit českým podnikatelům navázání obchodních vztahů s Italy a vstup na italský trh. Potvrzuje či vyvrací některé zažité představy a stereotypy o chování Italů během obchodního jednání. První kapitola práce se zaměřuje na vysvětlení různých forem protokolu. Druhá kapitola přibližuje vybrané oblasti státního protokolu Itálie. Třetí kapitola se zabývá italskými kulturními specifiky a obchodními zvyklostmi. Popisuje jednotlivé prvky italského obchodního protokolu. Závěrečná kapitola zachycuje informace získané prostřednictvím rozhovorů, které se týkají italského obchodního jednání.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses