Negativní vlivy las FARC na podnikatelské prostředí Kolumbie - Bambušková, Tereza; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Krčál, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje současnému podnikatelskému prostředí Kolumbie se zaměřením na problematiku spojenou s existencí a činností organizace las FARC - Revolučních ozbrojených sil Kolumbie, které zemi sužují již více než 49 let. V první části se práce zabývá samotnou organizací, zhodnocuje její vývoj, cíle a nejvýznamnější počiny ve formě útoků, únosů či obchodu s drogami. V druhé kapitole analyzuji negativní dopady činnosti las FARC na ekonomické, politické, sociálně-kulturní a ekologické prostředí. Závěrem se zaměřuji na poskytovanou pomoc USA a zhodnocení celé problematiky ve formě SWOT analýzy, což by mělo přispět jak stávajícím, tak budoucím obchodním partnerům země.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses