Vplyv krízy na francúzsku ekonomiku - Tomčovčíková, Michaela; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Bokšová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práca sa zaoberá analýzou dopadu svetovej ekonomickej krízy na francúzsku ekonomiku. Je rozdelená do štyroch častí. V prvej časti je popísaná základná charakteristika Francúzska a jej makroekonomické činitele pred krízou. Druhá časť charakterizuje štruktúru hospodárstva Francúzska v období pred krízou. Tretia časť popisuje svetovú ekonomickú krízu a jej dopady na makroekonomické činitele. Štvrtá časť analyzuje vplyv krízy na jednotlivé sektory hospodárstva. Sú v nej taktiež uvedené prognózy vývoja francúzskej ekonomiky v nasledujúcich dvoch rokoch.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses