Hospodářské prostředí Norského království a jeho vazby na Českou republiku - Šimonová, Aneta (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza hospodářského prostředí v současném Norsku. Ta zahrnuje především rozbor současného politického a hospodářského vývoje v zemi. Součástí práce je také zhodnocení dosavadního vývoje hospodářských vazeb mezi Norskem a Českou republikou. Dílčím cílem práce je analýza exportních příležitostí českých subjektů na norském trhu.