Hospodářské prostředí Norského království a jeho vazby na Českou republiku - Šimonová, Aneta; Klosová, Anna, 1942-; Ihoshina, Viktorija; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza hospodářského prostředí v současném Norsku. Ta zahrnuje především rozbor současného politického a hospodářského vývoje v zemi. Součástí práce je také zhodnocení dosavadního vývoje hospodářských vazeb mezi Norskem a Českou republikou. Dílčím cílem práce je analýza exportních příležitostí českých subjektů na norském trhu.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses