Ekonomická krize ve Španělsku a její dopad na obchodní vztahy s ČR - Petrůj, Šimon; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce mapuje průběh ekonomické krize ve Španělsku s přihlédnutím k specifickým projevům krize ve španělské ekonomice. Důraz je kladen na nejvíce zasažené sektory národního hospodářství, zejména stavební sektor. Neopomenuty nezůstanou ani vybrané makroekonomické ukazatele, do jejichž vývoje se krize promítla. Cílem práce je podrobně rozebrat dopady ekonomické krize ve španělském království na česko-španělské obchodní vztahy.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses