Podpora exportu do zemí EU - Churaňová, Martina (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vývoje exportu ČR od 90. let minulého století až do současnosti. V další části práce je charakterizován systém státní podpory exportu ČR s představením hlavních institucí a jejich hlavních činností a úloh v rámci podpory exportu ČR. V poslední kapitole je proveden rozbor aktuální Exportní strategie ČR pro období 2012-2020 s vymezením hlavních vizí, cílů a nástrojů k rozvoji a podpoře exportu ČR.