Podpora exportu do zemí EU - Churaňová, Martina; Klosová, Anna, 1942-; Dubravská, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vývoje exportu ČR od 90. let minulého století až do současnosti. V další části práce je charakterizován systém státní podpory exportu ČR s představením hlavních institucí a jejich hlavních činností a úloh v rámci podpory exportu ČR. V poslední kapitole je proveden rozbor aktuální Exportní strategie ČR pro období 2012-2020 s vymezením hlavních vizí, cílů a nástrojů k rozvoji a podpoře exportu ČR.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses