Analýza zahraničních ekonomických vztahů Brazílie s Evropskou Unií - Tomšová, Anna (2013)
Práce na téma "Analýza zahraničních ekonomických vztahů Brazílie s Evropskou unií" popisuje obchodně-politické podmínky obchodu mezi Brazílií a Evropskou unií a přibližuje jejich vzájemné obchodní vztahy. Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj ekonomických vztahů mezi ekonomikami Brazílie a EU a pokusit se identifikovat možný potenciál pro budoucí obchodování a investiční příležitosti.