Analýza zahraničních ekonomických vztahů Brazílie s Evropskou Unií - Tomšová, Anna; Plchová, Božena, 1936-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce na téma "Analýza zahraničních ekonomických vztahů Brazílie s Evropskou unií" popisuje obchodně-politické podmínky obchodu mezi Brazílií a Evropskou unií a přibližuje jejich vzájemné obchodní vztahy. Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj ekonomických vztahů mezi ekonomikami Brazílie a EU a pokusit se identifikovat možný potenciál pro budoucí obchodování a investiční příležitosti.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses