Obchodné a investičné vzťahy medzi Čínou a "západným svetom" - Svoboda, Samuel (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá obchodnými a investičnými vzťahy medzi Čínou a "západným svetom". V prvej časti práce je pozornosť venovaná obchodným a investičným tokom medzi Čínou a "západným svetom". Druhá časť práce je zameraná na zabezpečenie obchodných a investičných vzťahov medzi týmito ekonomikami. V závere zhodnotím súčasný stav prerokovaných procesov.