Obchodné a investičné vzťahy medzi Čínou a "západným svetom" - Svoboda, Samuel; Hnát, Pavel, 1981-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá obchodnými a investičnými vzťahy medzi Čínou a "západným svetom". V prvej časti práce je pozornosť venovaná obchodným a investičným tokom medzi Čínou a "západným svetom". Druhá časť práce je zameraná na zabezpečenie obchodných a investičných vzťahov medzi týmito ekonomikami. V závere zhodnotím súčasný stav prerokovaných procesov.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses