Měla by být v rámci eurozóny zavedena společná hospodářšká politika? - Vávrová, Monika; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce se snaží najít odpověď na otázku, zda li by měla být zavedena společná hospodářská politika v rámci eurozóny. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole je zmíněn vývoj Evropské unie, ve druhé popisuji vznik měnové unie, ve třetí se věnuji reakcím Evropské unie na světovou krizi. V poslední kapitole se zabývám důvody pro/proti zavedení společné hospodářské politiky.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses