Letecká nákladní doprava v mezinárodním obchodě - Křivanec, Jaroslav; Němečková, Iveta; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá problematikou letecké nákladní dopravy a její úlohy v mezinárodním obchodě. První část popisuje historii letecké dopravy. Druhá část analyzuje leteckou nákladní dopravu, porovnává leteckou nákladní dopravu s ostatními druhy dopravy, využívanými v mezinárodním obchodě. Závěrečná část práce je věnována nejstarší české letecké přepravní společnosti - ČSA.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses