Vývoj mezinárodního obchodu Slovinska po vzniku samostatného státu se zaměřením na česko-slovinskou obchodní spolupráci - Tomala, Kristian; Neuwirthová, Magda; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce s zabývá vývojem mezinárodního obchodu Slovinska v kontextu ekonomiky státu, následně pak jeho analýzou. Specifikem práce je pak porovnání s Česku republikou aplikované v průběhu celé práce, zejména však ve zvláštní kapitole zaměřené na česko-slovinskou obchodní spolupráci. Závěrem práce je pak prognóza budoucího vývoje ve Slovinsku se zaměřením na mezinárodní obchod včetně vyplývajících doporučení.
Vedoucí práce: Magda Neuwirthová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses